FAQ

Algemeen (1)

Ik heb een fout gevonden.

Niettegenstaande alle informatie (nieuws, uitslagen, paardendata,...) op deze website met de grootste zorgvuldigheid wordt toegevoegd, bestaat de mogelijkheid dat er foutjes insluipen. Mail naar info@trekpaard.net en we doen het nodige!

Paarden info (2)

Wat betekent "gegevens geverifieerd" ?

Wanneer bovenstaande knop te zien is op de pagina van een paard, is de correctheid van de gegevens gecontroleerd. Dit kan bv. door de informatie die door onze redactie werd teruggevonden in catalogi van officiële prijskampen/keuringen (= georganiseerd door de stamboeken), in Studbooks,... .

De gegevens van uw paard(en)
U kan de gegevens van uw paard als "geverifieerd" laten weergeven wanneer u ons een scan/kopie van het paspoort bezorgt. De gegevens die dan zeker nodig zijn (duidelijk leesbaar!) : naam, stamboeknummer, geslacht, geboortedatum, kleur, vader + stamboeknummer, moeder + stamboeknummer, fokker + woonplaats.
U kan deze sturen naar info@trekpaard.net - alvast bedankt!

Ik vind mijn paard niet?

De paarden-databank op deze website is niet de databank van de stamboeken, bijgevolg is deze niet volledig. De databank op deze website bevat voornamelijk goedgekeurde hengsten en trekpaarden die recent deelnamen aan prijskampen.

Uitslagen prijskampen / keuringen (2)

Niet alle prijskampresultaten van mijn paard staan op zijn/haar pagina?

Op de detailpagina van elk paard vindt u het overzicht met zijn/haar prijskamp- en keuringsresultaten. Deze lijst bevat enkel resultaten van wedstrijden waarvan de volledige uitslag toegevoegd werd op deze website. Het is niet mogelijk per paard 'losse' extra resultaten toe te voegen.

Wanneer komt de uitslag online?

Op een aantal evenementen is iemand van de redactie aanwezig, van een aantal andere wedstrijden wordt de uitslag achteraf bezorgd door de organisatie.
In beide gevallen worden uitslagen zo snel mogelijk online geplaatst. Enig begrip en geduld is echter gewenst.

Deze pagina wordt nog verder aangevuld.

Satisfait de Trekpaard.net?

Trekpaard.net est la référence depuis des années en matière de cheval de trait belge/néerlandais. Avec un abonnement Basic ou Professional, vous avez accès à encore plus d'informations sur l'élevage de chevaux de trait.

Infos d'abonnement